Skip to content

  Yksityisleasing

  Leasing eli liisaaminen on erinomainen vaihtoehto perinteiselle auton ostamiselle, ja se sopii niin yritys- kuin yksityisasiakkaillekin. Yksityisleasingsopimuksen hinta määräytyy automallin, ajomäärän ja sopimusajan mukaan.

  Mikä yksityisleasing?

  Yksityisleasing on yksityishenkilöille suunnattu leasingsopimus. Se sopii erityisesti henkilöille, jotka haluavat autoilunsa olevan mahdollisimman helppoa ja huoletonta. Valitsemalla yksityisleasingin voit ajaa uudella autolla ilman pitkäaikaista sitoutumista ja alkuinvestointia, ja tiedät etukäteen, mitä autoilusi kuukausittain maksaa. Kuukausierältään leasingsopimus voi olla muita rahoitusvaihtoehtoja hintavampi, mutta se myös kattaa enemmän. Leasingsopimuksen päättyessä auto palautuu AS-Leasingille, joten sinun ei tarvitse kantaa huolta auton arvon alenemisesta.

  Kattava yksityisleasing

  AS-Leasing tarjoaa huoltoleasingia, joka on erilaisista leasingin muodoista kaikista kattavin ja huolettomin vaihtoehto. Huoltoleasingsopimuksen hintaan sisältyy aina huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot, tarvittavat korjaukset, renkaidenvaihdot, renkaat sekä niiden uusinta tarvittaessa. Tarvittaessa voit valita lisäpalveluja, kuten rengashotellin ja huollon sijaisauton. Huoltoleasingilla tiedät aina ennakkoon, mitä autoilusi kokonaisuudessaan maksaa.

  Miksi valita yksityisleasing meiltä?

  AS-Leasing on suomalainen yritys ja palvelu kokonaan kotimaassa tuotettua. Palvelemme Autosalvan ja Keskusautohallin tiloissa.

  Meillä saat joustavaa palvelua, sillä kaikki asiointi tapahtuu meidän kauttamme ilman kolmansia osapuolia. Tarvittaessa voimme muokata yksityisleasingsopimusta esimerkiksi ajomäärän muuttuessa.

  Yksityisleasing