Skip to content

  Yritysleasing

  Leasing on yrityksille mutkaton ja kiinteähintainen tapa hankkia tarvittava autokalusto.

  Mikä yrityisleasing?

  Yritysleasing auttaa pitämään yrityksen kiinteät kulut hallinnassa ja helposti ennustettavissa. Se antaa myös mahdollisuuden uudistaa ajoneuvokalustoa säännöllisesti ilman suuria kertaluonteisia investointeja. Tällöin autoissa normaalisti kiinni oleva pääoma voidaan sijoittaa johonkin muuhun. Yritysleasingsopimuksen päättyessä auto palautuu AS-Leasingille.

  Kattava yritysleasing

  AS-Leasing tarjoaa huoltoleasingia, joka on erilaisista leasingin muodoista kaikista kattavin ja huolettomin vaihtoehto. Huoltoleasingsopimuksen hintaan sisältyy aina huolto-ohjelman mukaiset määräaikaishuollot, tarvittavat korjaukset, renkaidenvaihdot, renkaat sekä niiden uusinta tarvittaessa. Sopimukseen voi valita myös lisäpalveluja, kuten rengashotellin ja huollon sijaisauton. Näin ollen tiedät aina ennakkoon, mitä autoilusi kokonaisuudessaan maksaa.

  Yritysleasingsopimuksen hinta määräytyy ajomäärän ja sopimusajan mukaan. Autohaussa ilmoittamamme hinnat sisältävät aina arvonlisäveron.

  Siirry autohakuun >

  Miksi valita yritysleasing meiltä?

  AS-Leasing on suomalainen yritys ja palvelu kokonaan kotimaassa tuotettua. Palvelemme Autosalvan ja Keskusautohallin tiloissa.

  Kaikki asiointi tapahtuu meidän kanssamme joustavasti ilman kolmansia osapuolia. Tarvittaessa voimme muokata yritysleasingsopimusta esimerkiksi ajomäärän muuttuessa.